Entä jos paras hieronta on vielä kokematta?

Ehkä sinunkin mielestäsi paras hieronta on sellainen, jossa selkä sekä niska-hartiaseutu käsitellään taitavasti niin, että jumit ja kireydet lähtevät. Se on hyvä valinta, pidä se! Ja tällaista perushierontaa meiltä Natural Boogiesta löytyy.

Totta kai klassinen hieronta avaa tehokkaasti esimerkiksi päätetyöntekijän tyypillisiä yläselän kireyksiä. Tai urheiluhieronta tuo helpotuksen lihaksille, jotka ovat syystä tai toisesta joutuneet koville.

Kaikkien mielestä paras hieronta ei välttämättä kuitenkaan ole se ”tavallinen”. Ehkä klassisen hieronnan otteet eivät tunnu sinun kehollasi hyviltä tai jostain muusta syystä tuntuu siltä, että paras hieronta on vielä kokematta.

Tai ehkä olet kokelunhaluinen etkä edes halua päättää, mikä olisi paras – joka tarpeeseen sopii erilainen hieronta. Juuri niin, ja meillä on monia ehdotuksia!

Paras hieronta sinulle voi olla vaikka shiatsu

Natural Boogien hoitovalikoimassa on useita erilaisia hierontoja, joten haluaisitko kokeilla esimerkiksi jotain näistä?

Shiatsu – helpotusta kipuihin akupisteiden kautta

Shiatsu eroaa tavallisesta hieronnasta melko paljon, sillä sitä ei edes tehdä hierontapöydällä vaan niin, että asiakas makaa lattialla futonpatjan päällä yllään pehmeät, kiristämättömät vaatteet. Hoitaja painelee kehon energiakanavilla eli meridiaaneilla sijaitsevia akupisteitä. Painelu tehdään mm. peukaloilla, polvilla, kyynärpäillä, rystysillä tai jalkaterillä.

Shiatsu on alunperin kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva mutta Japanissa syntynyt hoitomuoto. Sen avulla voi hoitaa muun muassa stressiä, kiputiloja, unettomuutta, päänsärkyä, selkäkipua ja ruoansulatusvaivoja. Sen on myös todettu parantavan verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa. Shiatsuhoito kestää noin 1h 45 min. Lisäss shiatsusta shiatsu.fi-sivustolla.

Varaa aika ajanvarauskalenterista

Bambuhieronta – lämpö tehostaa kokemusta

Bambuhieronta on perinteistä hierontaa lempeämpi. Siinä käytetään lämpimiä, eripituisia bambukeppejä sekä lämmintä hierontaöljyä. Hieroja käyttää keppejä rullaten, painaen ja liu’uttaen käyden läpi koko kehon.

Bambuhieronta avaa kireyksiä mutta on kuitenkin rentouttava, spa-hoitotyyppinen kokemus.

Päähieronta – taattua hemmottelua

Päähieronta on suora portti nirvanaan! Hierontojen joukossa päähieronta valikoituu suosikiksi turhan harvoin siihen nähden, että se on todella rentouttava ja vie taatusti stressin mennessään.

45 minuutissa / 60 minuutissa käydään läpi koko pää, niska ja kasvot. Taivaallista!

Vai olisiko paras hieronta sittenkin jalkoihin keskittyvä?

Myös jalkahieronta on monen suosikki. Voit valita joko rentouttavan, virkistävän tai nesteitä poistavan vaikutuksen, ja jalkahieronta tehdään sen mukaan valitulla tekniikalla sekä aromaattisella öljyllä.

Natural Boogie sijaitsee Tampereella, lähellä Tampereen keskustaa. Tervetuloa!

Katso vapaat ajat ajanvarauskalenterista.

Paras hieronta voi olla sinulle se perinteinen tai jotain muuta

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *