Vaihdoin rakennukset ihmisiin

Mitä tahansa teenkin, teen sen sydämellä ja keskittyen. Natural Boogien tarinan alkupiste löytyy rakennusalalta, jolla työskentelin lähes parikymmentä vuotta, ja viimeiset vuodet kunnostin vanhoja rakennuksia.

Ajattelen edellistä uraani rakennusrestauroijana yhä lempeydellä. Herkkyys ja kyky olla läsnä olivat kuitenkin kadota rakennustyömaiden fyysisesti kuormittavan ympäristön taakse. Lopulta itseni kehittäminen kestävämpään suuntaan oli tärkeänä yllykkeenä alan vaihtoon.

Niinpä vuonna 2015 aloin opiskella jalkojenhoitaja-kosmetologiksi. Se oli menoa! Innostuin ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen tukemisesta mahdollisimman hyvin. Olenkin opiskellut paljon lisää, eli koulutetun hierojan ammattitutkinnon (2019) ja kasvoakupunktiota. Viimeksi valmistuin shiatsuhoitajaksi.

Kokonaisvaltainen hoito, jolla stressi helpottaa

Halusin luoda yrityksestäni jotain mikä hoivaa ihmistä kokonaisvaltaisesti. Tavoitteeni on, että hoitolassani asiakas rentoutuu ja hellittää stressistä. Kun teen työtäni, tyhjennän pääni muusta, keskityn ja olen läsnä.

Paras palaute työssäni on, kun näen muutoksen: arjen kuormituksesta väsyneet silmät ovat käynnin jälkeen kirkastuneet tai asiakas kertoo vaipuneensa hoidon aikana superrentoon tilaan.

Luonnolliset, vastuulliset tuotteet

Kokonaisvaltaisuus ja läsnäolo on tärkeää työtä tehdessä mutta myös hoitolassa käytetyissä tuotteissa. Olen huolella tarkastellen valinnut käyttööni sarjoja, jotka ovat mahdollisimman luonnollisia, toimivia ja vastuullisia. Probioottinen, ihon luontaista mikrobiomia tukeva ESSE sekä YonKa ja Sacred Nature täyttävät vaatimukseni.

Nautin esimerkiksi aromaterapeuttisista tuoksuista, joita sarjoissa käytetään, sillä ne ovat sekä luonnollisia että kokonaisvaltaisesti asiakkaan oloon vaikuttavia.

Vastuullisuus, kestävän kehityksen periaatteilla toimiminen on varsinkin nykyään äärimmäisen tärkeää. ESSE ja Sacred Nature ovat luomulaatuisia mm. EcoCert- sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Tervetuloa hoitolaani! Varaa aika helposti ajanvarauskalenterista.

– Marja Lammentausta

Kuvassa on Natural Boogie -hoitolan yrittäjä Marja Lammentausta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *