SHIATSU

HOITOLA NATURAL BOOGIE

Vaikuta kipuihin akupupisteiden kautta, valitse shiatsu Tampereella

Shiatsu  on alunperin kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva mutta Japanissa syntynyt hoitomuoto. Shiatsun teho perustuu akupisteiden käsittelyyn. Sen avulla voi hoitaa muun muassa stressiä, kiputiloja, unettomuutta, päänsärkyä, selkäkipua ja ruoansulatusvaivoja. Sen on myös todettu parantavan verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa. Shiatsuhoito kestää noin 2 h.

Miten shiatsu tehdään?

Shiatsua ei tehdä hierontapöydällä. Sen sijaan asiakas asettuu lattialle futonpatjan päälle. Hoitaja painelee kehon energiakanavilla eli meridiaaneilla sijaitsevia akupisteitä. Painelu tehdään mm. peukaloilla, polvilla, kyynärpäillä, rystysillä tai jalkaterillä.

Shiatsussa asiakas on vaatteet päällä mutta vaatteiden tulee olla pehmeitä ja kiristämättömiä. Muistathan siis pukeutua valmiiksi vaikkapa collegeasuun tai ottaa vaihtovaatteet mukaan.

Shiatsu sopii kaikille

Shiatsuhoidossa pyritään erilaisilla tekniikoilla tasapainottamaan energian kulkua kehossa.

Otteet tuntuvat ja tehoavat mutta ote on ns. tavallista hierontaa kevyempi, joten hoito sopii hyvin kaikille. Moni myös kokee shiatsun olevan hyvin kokonaisvaltainen, sillä siinä käydään koko keho läpi ja akupisteiden kautta hoidettaessa myös henkiset tukkeumat voivat poistua.

Kokemus shiatsusta löytyy mm Beauty by Valo -blogista:

Se oli aivan taivaallista, päästä varpaisiin niin etupuolelta kuin takapuolelta käytiin läpi! Totaalinen rentoutuminen tapahtui minulle, itse koen että hoito on hyvä ottaa työpäivän päätteeksi, niin että pääsee kotiin vain pötköttämään ja nauttimaan ihanan rennosta olosta.

Mitä shiatsu maksaa?

Natural Boogien shiatsu-hieronta maksaa 95 euroa (kesto 2h).

Voit myös ostaa lahjakortin suoraan hoitolasta tai hoitolan verkkokaupasta.

Shiatsu Tampereella

Kokeile sinäkin ja vaikutu tehosta!
Hoitola sijaitsee lähellä Tampereen keskustaa, osoitteessa Hämeenpuisto 35.

Natural Boogie Tampereella palvelee monipuolisesti

Ehkä kuitenkin jokin muu hieronta tai hemmotteluhoito?

Jos shiatsu ei sittenkään ole se, mitä juuri nyt tarvitset, tutustu muihin Natural Boogien palveluihin ja hinnastoon.

LÄSNÄOLEVAA, LUONNOLLISTA JA LAADUKASTA HOITOA KOKO KEHOLLE


KASVOAKUPUNKTIO

Kirkasta ilme, silota ryppyjä – kokeile kasvoakupunktiota. Hoidossa laitetaan akuneuloja kasvojen lisäksi jalkoihin, käsiin ja tarvittaessa muuallekin.

Varaa aika!


YLELLINEN KASVOHOITO

Luonnollisilla, erittäin laadukkailla tuotteilla tehty kasvohoito on ylellinen spa-kokemus. Halutessasi kasvohoito tehdään täysin luonnonkosmetiikalla.

Varaa aika!


ERILAISET HIERONNAT

Shiatsun lisäksi valikoimaan kuuluvat klassinen hieronta, urheiluhieronta ja bambuhieronta.

Varaa aika!


TEHOKAS JALKAHOITO

Helli jalkojasi ja vie ne ammattilaisen tehokkaaseen ja rentouttavaan hoitoon. Valitse perinteinen jalkahoito, spa- eli hemmotteluhoito tai jalkahieronta. Lue lisää jalkahoidoista täältä.

Varaa aika!


Natural Boogiessa on rentoutustakuu!

d