BAMBUHIERONTA

HOITOLA NATURAL BOOGIE

Rentoudu jokaista lihasta myöten, valitse bambuhieronta Tampereella

Milloin viimeksi rentouduit täysin? Bambuhieronta yhdistää monta rentoutuskeinoa: erilaiset hierontatekniikat, lämmön ja rauhoittumisen. Etenkin syksyn pimeydessä ja talven kylminä päivinä tuntuu ihanalta, kun hierontaan yhdistyy lämpö.

Miten bambuhieronta tehdään?

Bambuhieronta tehdään erilaisilla, lämpimillä bambukepeillä hieromalla. Kepit lämmitetään ja hieroja käyttää niitä asiakkaan iholla rullaten, painaen tai liu’uttaen. Bambuhieronnassa asiakas makaa hierontapöydällä ja hoitoon kuuluu koko kehon käsittely.

Keppien lämpö tunkeutuu lihasten syviin kerroksiin, liike hoitaa ja rentouttaa. Bambuhieronta vilkastuttaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Bambuhieronta sopii kaikille

Bambuhieronta on perinteistä hierontaa lempeämpi. Etenkin niille, joiden mielestä urheiluhieronta tuntuu liian rajulta, bambuhieronta sopii hyvin.

Bambuhieronnan voi myös yhdistää perinteiseen hierontaan, jossa lihaskireyksiä avataan käsin.

Myös Kauneus ja terveys -lehti on testannut bambuhierontaa, ja jutussa ”Nirvana joka avaa jumit” sitä kehutaan vuolaasti. Jutussa suositellaan bambuhierontaa paljon treenaaville sekä usein tietokoneen ääressä istuville, stressaantuneille ja lihasjumeista kärsiville:

”Bambuhieronta todella tuntuu – hyvällä tavalla! Pahojen jumikohtien avaaminen voi olla hiukan kivuliasta. Etenkin pohkeissa ja reisissä se muistuttaa faskiahierontaa. Kokonaisuutena kokemus on silti aivan huikea: tehokas ja hyvin rentouttava. Hieronta on poikkeuksellisen perusteellinen, pienimmätkin lihakset huomioidaan. Öljy pehmentää ihoa.”

Myös mm. Lähiömutsi-blogista löytyy hyvä arvostelu bambuhieronnasta.

Miksi hieronnassa käytetään juuri bambua?

Bambu on hieronnassa pehmeä puu – tai oikeastaan se on ruohokasvi. Bambulla hierontatekniikka on erilainen kuin käsin hieroessa, ja bambulla uskotaan olevan parantavia ominaisuuksia. Kannattaa kokeilla, sopisiko tämä hemmotteluhoito sinulle!

Myös ihana lämmin öljy täydentää hierontakokemuksen.

Mitä bambuhieronta maksaa?

Natural Boogien bambuhieronta maksaa 90 euroa (kesto 75 minuuttia).

Voit myös ostaa bambuhierontaan lahjakortin suoraan hoitolasta tai hoitolan verkkokaupasta.

Bambuhieronta Tampereella:
Hämeenpuisto 35

Kokeile sinäkin taivaallista rentoutusta!

Bambu hieronta Tampere kokemus
Bambukepit ovat eri pituisia.

Natural Boogie Tampereella palvelee monipuolisesti

Ehkä kuitenkin joku muu hemmotteluhoito?

Jos bambuhieronta ei sittenkään ole se, mitä juuri nyt tarvitset, tutustu muihin Natural Boogien palveluihin ja hinnastoon.

LÄSNÄOLEVAA, LUONNOLLISTA JA LAADUKASTA HOITOA KOKO KEHOLLE


KASVOAKUPUNKTIO

Kirkasta ilme, silota ryppyjä – kokeile kasvoakupunktiota. Hoidossa laitetaan akuneuloja kasvojen lisäksi jalkoihin, käsiin ja tarvittaessa muuallekin.

Varaa aika!


YLELLINEN KASVOHOITO

Luonnollisilla, erittäin laadukkailla ihonhoitouotteilla tehty kasvohoito on ylellinen spa-kokemus. Halutessasi kasvohoito tehdään luonnonkosmetiikalla.

Varaa aika!


SHIATSU

Japanilaisessa shiatsussa hierotaan hoitajan omaa kehon painoa hyödyntävillä otteilla sekä venyttävillä liikkeillä.

Varaa aika!


TEHOKAS JALKAHOITO

Helli jalkojasi ja vie ne ammattilaisen tehokkaaseen ja rentouttavaan hoitoon. Valitse perinteinen jalkahoito, spa- eli hemmotteluhoito tai jalkahieronta. Lue lisää jutus Jalkahoito – klassikko.

Varaa aika!


Natural Boogiessa on rentoutustakuu!

d