IHANA KASVOHOITO TAMPERE

HOITOLA NATURAL BOOGIE

Kasvohoito Tampereella
– hoitoa, rentoutumista, hyvinvointia

Milloin viimeksi hemmottelit itseäsi? Natural Boogien luonnollinen ja läsnäoleva hoitokokemus yhdistettynä huippulaadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin on sekä iholle tehokas että totaalisen rentouttava.

Kasvohoidoissa tällä hetkellä käytössä olevat tuotesarjat ovat Esse, Yon-Ka ja Sacred Nature. Tuotteet ovat vastuullisesti tuotettuja, tehty mahdollisimman puhtaasti luonnon ainesosista, osa on luonnonkosmetiikkaa.

Esimerkiksi Yon-Ka on ranskalainen, vastuullinen perheyritys, fytoaromaattisen ihonhoidon pioneeri. Esse on puolestaan probioottinen luonnonkosmetiikkasarja, joka uudelleenrakentaa ihoa.

Natural Boogien kasvohoidot sopivat myös herkälle iholle.

Tai hanki lahjakortti!

Paras kasvohoito räätälöidään sinulle

Voit tulla kasvohoitoon ilman että tiedät, mitä ihosi tällä hetkellä kaipaa. Ammattilainen osaa arvioida ihon tämänhetkisen tilanteen ja hoitotottumusten perusteella valita parhaat tuotteet ja hoidon sisällön. Varaa siis ajanvarauskalenterista aika sen mukaan kuinka pitkän hoidon haluat. Pidemmässä hoidossa saat syvemmän spa-kokemuksen mutta myös tunnin hoito on tehokkuudestaan huolimatta rentouttava. Valikoimassa on myös luomukasvohoito.

Lisätietoa kasvohoidoista ja hinnasto:

YonKa Le Grand Classique

Täydellinen kasvohoito, joka sekä puhdistaa että rentouttaa. Lisäksi valitaan ihosi tarpeiden mukainen erityishoito. Kesto noin 2 h.
116 e

Kasvohoito – 60 min

Tunnissa ehditään tehdä hyvä peruskasvohoito, joka sisältää ihonpuhdistuksen, kuorinnan sekä tehotuotteet ihotyypin mukaan.
85 e

Kasvohoito – 90 min

Kasvohoidon perusvaiheiden lisäksi hoitoon kuuluu rentouttava kasvohieronta. Hoito tehdään joko Esse tai Yon-Ka-tuotteilla. Rentoudut varmasti ja ihosi voi hyvin.
99 e

Luomukasvohoito Sacred Nature

Ihana, rentouttava kasvohoito, jossa käytetään ainoastaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Sacred Nature [comfort zone]. Kesto noin 90 min.
90 e

Hemmotteluhoito, jossa on rentoutustakuu!

Hoitolan filosofiaan kuuluu kokonaisvaltainen hoitokokemus, ja hoitaja todella keskittyy asiakkaaseen. Tämä näkyy muun muassa siinä, että naamion vaikuttaessa kosmetologi hieroo asiakkaan jalat. Ja muutenkin kasvohoidon aikana pidetään huolta siitä, että asiakkaalla on kaikin tavoin lämmin, rento, hyvä olo.

Kasvohoitovalikoimassa myös silottava ja kirkastava KASVOAKUPUNKTIO

Kosmeettinen akupunktio eli kasvoakupunktio on saavuttanut suurta suosiota viime aikoina eikä ihme. Se todella virkistää kasvoja, kirkastaa ilmettä ja vaikuttaa pysyvämmin ihon kuntoon, etenkin sarjahoitona.

Kasvoakupunktion hinta on 75 euroa, sarjahoitona 70 euroa / kerta (3–6 kertaa).

Lue blogista lisää – mukana myös asiakkaan kokemuksia:

“Huikeaa nähdä vaikutukset vieläkin! Kasvot näyttävät ja tuntuvat rentoutuneemmilta, etenkin otsa on minusta aiempaa sileämpi. Jos tälläinen kiinteys ja kimmoisuus tulee jo yhden kerran jälkeen, täytyy kyllä kokeilla uudestaan!”

Lue myös Kemikaalicocktail-blogin Nooran kokemus sibeliusrypyn silottamisesta kasvoakupunktiolla ja kuivakuppauksella.

Ihana kasvohoito, Tampere, Hämeenpuisto

Natural Boogie sijaitsee lähellä Tampereen keskustaa. Katso tarkemmat yhteystiedot!

Kasvohoito luonnonkosmetiikalla Tampereella

Muista myös ripset ja kulmat!

Kasvohoitojen lisäksi teemme ripsien ja kulmien laittoa

Hoitolassa käytetään Yumi Lashes ripsien kestotaivutustekniikkaa, joka saa ripset näyttämään pitkiltä ilman liimaa ja irto-osia. Samoin Yumi Brows on ainutlaatuinen kulmakarvojen laminointimenetelmä, joka samalla ravitsee ja hoitaa kulmakarvoja. Tervetuloa kaunistautumaan!

RIPSET JA KULMAT -HINNASTO:

Ripsien värjäys kestovärillä 18 euroa
Kulmien värjäys ja muotoilu 18 euroa
PAKETTI: Ripsien värjäys & kulmien värjäys ja muotoilu 32 euroa

YUMI Lashes ripsien kestotaivutus 84 euroa
YUMI Brows kulmien kestostailaus 55 euroa
PAKETTI: YUMI Lashes & YUMI Brows 120 euroa

LÄSNÄOLEVAA, LUONNOLLISTA JA LAADUKASTA HOITOA KOKO KEHOLLE!


SOKEROINTI

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Muista myös, että parhaiten saat sileät kesäsääret, kun sokerointi aloitetaan jo talvella tai keväällä!

Varaa aika!


KÄSIHOIDOT JA MANIKYYRI

Hoidata myös kädet kauniiksi ihanassa spa-käsihoidossa tai perusmanikyyrissä.

Varaa aika!


SHIATSU

Natural Boogien hoitovalikoiman uusin tulokas on japanilainen shiatsu, jossa käsitellään kehoa hoitajan omaa kehon painoa hyödyntävillä otteilla sekä venyttävillä liikkeillä.

Varaa aika!


TEHOKAS JALKAHOITO

Helli jalkojasi ja vie ne ammattilaisen tehokkaaseen ja rentouttavaan hoitoon. Valitse perinteinen jalkahoito, spa-kokemus tai jalkahieronta.

Varaa aika!


Kasvohoito Tampere – Natural Boogiessa sinua palvellaan sydämellä!

PS. Lue hoitolan tarina.

d