IHANA KASVOHOITO TAMPERE

HOITOLA NATURAL BOOGIE

Kasvohoito Tampereella
– hoitoa, rentoutumista, hyvinvointia

Milloin viimeksi hemmottelit itseäsi? Natural Boogien luonnollinen ja läsnäoleva hoitokokemus yhdistettynä huippulaadukkaisiin ihonhoitotuotteisiin on sekä iholle tehokas että totaalisen rentouttava.

Kasvohoidoissa tällä hetkellä käytössä olevat tuotesarjat ovat Dr. Hauschka, Esse, Yon-Ka ja Frantsila. Tuotteet ovat vastuullisesti tuotettuja ja tehty mahdollisimman puhtaasti luonnon ainesosista. Hoidoissa käytetyissä tuotteissa on luonnollinen tuoksu.

Esimerkiksi Yon-Ka on ranskalainen, vastuullinen perheyritys, fytoaromaattisen ihonhoidon pioneeri. Esse on puolestaan probioottinen luonnonkosmetiikkasarja, joka uudelleenrakentaa ihoa. Kotimainen Frantsila on monille tuttu, sen tuotteiden teho perustuu aitoihin, itse viljeltyihin ja luomulaatuisiin raaka-aineisiin.

Natural Boogien kasvohoidot sopivat myös herkälle iholle. Ja ihon yksilölliset tarpeet otetaan aina huomioon.

Tai hanki lahjakortti!

Natural Boogien lahjakortin voi ostaa joko verkkokaupan kautta tai paikan päällä. Ota kuitenkin etukäteen yhteyttä, niin sovitaan sopiva aika lahjakortin noutoon.

Paras kasvohoito räätälöidään sinulle

Voit tulla kasvohoitoon ilman että tiedät, mitä ihosi tällä hetkellä kaipaa. Ammattilainen osaa arvioida ihon tämänhetkisen tilanteen ja hoitotottumusten perusteella valita parhaat tuotteet ja hoidon sisällön. Varaa siis ajanvarauskalenterista aika sen mukaan kuinka pitkän hoidon haluat. Pidemmässä hoidossa saat syvemmän holistisen kokemuksen, mutta myös tunnin hoito on tehokkuudestaan huolimatta rentouttava. Valikoimassa on myös luomukasvohoito.

Eri kasvohoito-vaihtoehdot:

YonKa Le Grand Classique

Täydellinen kasvohoito, joka sekä puhdistaa että rentouttaa. Lisäksi valitaan ihosi tarpeiden mukainen erityishoito. Kesto noin 2 h.

Kasvohoito – 60 min

Tunnissa ehditään tehdä hyvä peruskasvohoito, joka sisältää ihonpuhdistuksen, kuorinnan sekä tehotuotteet ihotyypin mukaan.

Kasvohoito – 90 min

Kasvohoidon perusvaiheiden lisäksi hoitoon kuuluu rentouttava kasvohieronta. Hoito tehdään joko Esse tai Yon-Ka-tuotteilla. Rentoudut varmasti ja ihosi voi hyvin.

Luomukasvohoito Frantsila

Ihana, rentouttava kasvohoito, jossa käytetään ainoastaan Frantsilan luomulaatuisia ihonhoitotuotteita. Kesto noin 90 min.

Hemmotteluhoito, jossa on rentoutustakuu!

Hoitolan filosofiaan kuuluu kokonaisvaltainen hoitokokemus, ja hoitaja todella keskittyy asiakkaaseen. Tämä näkyy muun muassa siinä, että naamion vaikuttaessa kosmetologi hieroo asiakkaan jalat. Ja muutenkin kasvohoidon aikana pidetään huolta siitä, että asiakkaalla on kaikin tavoin lämmin, rento, hyvä olo. Hoitotila on rauhallinen, taustalla soi harmonisoiva musiikki. Halutessaan asiakas voi saada täysin hiljaisen hoidon jolloin myös puhuminen pidetään minimissä.

Kasvohoitovalikoimassa myös silottava ja kirkastava KASVOAKUPUNKTIO

Kasvoakupunktio on saavuttanut suurta suosiota viime aikoina eikä ihme. Se todella virkistää kasvoja, kirkastaa ilmettä ja vaikuttaa pysyvämmin ihon kuntoon, etenkin sarjahoitona.

Kasvoakupunktion hinta on 75 euroa, sarjahoitona 70 euroa / kerta (3–6 kertaa).

Lue blogista lisää – mukana myös asiakkaan kokemuksia:

“Huikeaa nähdä vaikutukset vieläkin! Kasvot näyttävät ja tuntuvat rentoutuneemmilta, etenkin otsa on minusta aiempaa sileämpi. Jos tälläinen kiinteys ja kimmoisuus tulee jo yhden kerran jälkeen, täytyy kyllä kokeilla uudestaan!”

Lue myös Kemikaalicocktail-blogin Nooran kokemus sibeliusrypyn silottamisesta kasvoakupunktiolla ja kuivakuppauksella.

Ihana kasvohoito Tampere

Natural Boogie sijaitsee Hämeenpuistossa lähellä Tampereen keskustaa. Katso tarkemmat yhteystiedot!

Kasvohoito luonnonkosmetiikalla Tampereella

Muista myös ripset ja kulmat!

Hoitolassa käytetään Yumi Lashes ripsien kestotaivutustekniikkaa, joka saa omat ripset näyttämään pitkiltä ja kaarevilta ilman liimaa ja irto-osia. Samoin Yumi Brows on ainutlaatuinen kulmakarvojen ”laminointi”-menetelmä, joka samalla ravitsee ja hoitaa kulmakarvoja. Tervetuloa kaunistautumaan!

RIPSET JA KULMAT -HINNASTO:

Ripsien värjäys kestovärillä 18 euroa
Kulmien värjäys ja muotoilu 18 euroa
PAKETTI: Ripsien värjäys & kulmien värjäys ja muotoilu 32 euroa

YUMI Lashes ripsien kestotaivutus 84 euroa
YUMI Brows kulmien kestostailaus 55 euroa
PAKETTI: YUMI Lashes & YUMI Brows 120 euroa

LÄSNÄOLEVAA, LUONNOLLISTA JA LAADUKASTA HOITOA KOKO KEHOLLE!


Kasvohoito Tampere – Natural Boogiessa sinua palvellaan sydämellä!

PS. Lue hoitolan tarina.