Jalkahoito – klassikko, joka rentouttaa ja hoitaa

“Onpa pehmeät, kevyet jalat – iloiset varpaat! Jalkahoito ihan huippuluokkaa!”

Jalat joutuvat koville – siksi niiden hyvinvointiin kannattaa aika ajoin kiinnittää huomiota. Olisiko aika varata jalkahoito? Monet hoksaavat tuskailla lohkeavia kantapäitä tai ikäviä kovettumia vasta kesän koittaessa, kun sandaalit kaivetaan esille. Kannattaa kuitenkin pitää jaloista huolta ympäri vuoden, jolloin ne pysyvät pehmeinä. Lisäksi mahdolliset kovettumatkin on helpompi hoitaa kun ne eivät pääse liikaa paksuuntumaan.

Natural Boogiessa Tampereen Hämeenpuistossa hoidetaan jalat kuntoon rauhallisessa tilassa, laadukkailla ja luonnollisilla tuotteilla. Käytössä on mm. kotimainen, luomulaatuinen Frantsila, jonka jalkavoide ja jalkaöljy viimeistelevät jalkojen hemmotteluhetken.

Jalkahoito – kolme vaihtoehtoa

Tarpeet ovat erilaisia, joten voit valita joko perusteellisemman, rentouttavimman tai perushoidon.

Perusteellinen jalkahoito

Hoidetaan kovettumat ja känsät pois, siistitään kynnet, hierotaan. Tässä hoidossa voidaan syventyä jalkojen erityistarpeisiin ja -ongelmiin, jos niitä on. Saat mukaasi asiantuntevaa kotihoidon ohjausta! Hinta 70 euroa.

Spa-jalkahoito

Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, rentouttava hieronta ja lopuksi kynsien siistiminen ja lakkaus. Saat mukaasi myös hoidossa käytetyn minilakan. Pelkkää hemmottelua jaloille! Hinta 78 euroa.

Jalkahoito

Kovettumat ja känsät poistetaan, kynnet siistitään ja iho hoidetaan pehmeäksi. Perusasiat kuntoon! Hinta 56 euroa.

Onnistuu myös pelkkä kynsien lakkaus

Varsinaisten jalkahoitojen lisäksi tarjolla on myös jalkahieronta, tai pelkkä varpaankynsien siistiminen ja lakkaus. Sen voi yhdistää myös johonkin toiseen hoitoon. Ota yhteyttä niin räätälöidään sinulle sopiva hoitokokonaisuus!

Varaa aika kalenterista vaikka heti.

– Marja, Natural Boogie, Tampere

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *