Natural Boogien uusi aula

Natural Boogie on avannut uusissa tiloissa

Uuden tunnelmallisen hoitolatilan remontti sujui hyvin, ja Natural Boogie on jo kuukauden palvellut osoitteessa Hämeenpuisto 35. Tila on aiempaa hieman pienempi mutta oikein toimiva ja viihtyisä.

Niin sanotussa ylähuoneessa on kosmetologipiste, ja alemmassa huoneessa tarpeen mukaan joko hierontapöytä tai shiatsupatja. Välihuoneesta löytyvät kassa ja tuotehylly.

Asiakkaat ovat kommentoineet, että Natural Boogien lämmin tunnelma on seurannut mukana uuteen tilaan – ja samalta tuntuu myös itse yrittäjästä.

Parvekeremontti voi tuoda ajoittain meteliä

Valitettavasti uudessa tilassa ei tällä hetkellä aivan säästytä häiriöiltä. Talossa on meneillään parvekeremontti, joka aiheuttanee ajoittaista melua kesään saakka. Onneksi kaikkein äänekkäimmät työvaiheet ovat jo takanapäin.

Hoitoaikoja on nyt hyvin saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Etenkin rauhallisuutta vaativiin hoitoihin – kuten kasvohoitoon tai kasvoakupunktioon – kannattaa tulla klo 16 jälkeen tai viikonloppuna, jolloin riski melulle on pienempi kuin arkena 8–16.

Todennäköisesti melua ei ole ollenkaan, mutta haluan ottaa asiakkaat mahdollisimman hyvin huomioon. Tarvittaessa asiakas saa vastamelukuulokkeet – tai vaikkapa hieronnan aikana voidaan laittaa asiakkaan lempimusiikkia soimaan tavallista kovemmalla voluumilla.

Varaa aika ja tule tutustumaan!

– Marja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *