Joulukuulumisia ja mukavia muutoksia

Natural Boogien joulukuu on muutosten aikaa. Ajanvarausjärjestelmä on juuri muuttunut ja vanhat asiakkaat saavatkin aiheesta myös sähköpostia. Jos tulee ongelmia, ota yhteyttä!

Natural Boogie muuttaa uuteen tilaan, onneksi lähelle

Natural Boogie palvelee 23.12. asti ja jää sitten joululomalle, jonka aikana hoitola muuttaa loman aikana uuteen tilaan. Uusi osoite on Hämeenpuisto 35 ja tilassa on yhtä hyvä, harmoninen boogie kuin nykyisessä tilassa. Sijainti muuttuu vain sata metriä!

Uusi tila avataan viimeistään viikolla 4, eli 25.1.2021 alkavalla viikolla, joten sinne voi jo varata aikoja. Ilmoitan, jos tilan remontti valmistuu aiemmin ja aikoja vapautuu jo viikolle 3.

Hanki pukinkonttiin lahjakortti tai laadukkaita tuotteita!

Ennen muuttoa ja jouluaattoa palvellaan toki lahjahankintoja tekeviä. Olen varannut hoitolan pelkästään lahjakortti- ja tuoteostoksille seuraavasti:

  • maanantaina 21.12. klo 12–14 ja 16–18
  • tiistaina 22.12. klo 16.30–19
  • keskiviikkona 23.12 .klo 9–13.

Näinä aikoina olet lämpimästi tervetullut astumaan sisälle ostoksille ilman ajanvarausta, mutta noudatathan viranomaisten suosituksia mm. turvaväleistä ja maskin käytöstä. Jos ajat eivät sovi, ota yhteyttä niin sovitaan sopiva aika ostoksille!

Lahjakortti esimerkiksi hemmottelevaan kasvohoitoon, hellivään jalkahoitoon tai rentouttavaan hierontaan on varmasti toivelahja puolisolle, vanhemmalle, ystävälle tai vaikkapa opettajalle.

Lahjakortteja voi ostaa myös verkkokaupasta.

Tuotteista nostan esiin muun muassa suomalaisen Luonkosin Infinity- ja Vitality -öljykakut, joissa on mukana ihon mikrobiomia tukevaa Reconnect nature -uutetta.

Laadukkaat Esse-tuotteet nyt käytössä ja myynnissä

Hoitolan viimeinen mukava uutinen liittyy sekin tuotteisiin: Tuotevalikoima on täydentynyt Esse-hoitolatuotesarjalla. Esse on probioottinen ihonhoitosarja, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tässä on vastuullisen ihonhoidon tulevaisuus – ihon luontaisen mikrobiomin uudelleen rakentaminen ja sen toiminnan tukeminen!

Kannattaa tutustua, ja kerron tuotteista mielelläni lisää paikan päällä. (Myös blogiin tulossa myöhemmin kattavampi juttu Essestä, sillä probioottinen ihonhoito ansaitsee huomiota.)

Ihanaa joulunodotusta ja onnea vuodelle 2021, jos emme sitä ennen tapaa!

– Marja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *